Skip to main content

Datorama Enablement Sessie – 22 juni 2021

Zoals je waarschijnlijk al hebt gehoord, heeft Marketing Cloud zijn rapportage- en dashboardmogelijkheden geupdatet via Datorama. Sinds de overname van het Datorama Marketing Analytics-platform brengt Salesforce deze rapportagemogelijkheden nu ook naar Marketing Cloud.

Als Marketing Cloud-klant willen we je graag uitnodigen voor deze Enablement-sessie op 22 juni om 11:00 uur over de nieuwe functies die beschikbaar zijn als Datorama Reports voor Marketing Cloud. Een Salesforce Solution Engineer laat je een demo zien van alle tips en trucs. Het doel is om je te inspireren over het analysehoofdstuk binnen Marketing Cloud, waardoor je mogelijke ‘gaps’ in je huidige rapportage- en analysemogelijkheden kunt identificeren.

Wil je meer weten over hoe je Datorama Reports gebruikt binnen Marketing Cloud? Klik hier om je in te schrijven voor de sessie.