Harvest Digital verdient 2e plek in de Emerce100!

Harvest Digital is op de 2e plek is geëindigd in Emerce100 in de categorie “Beste Digital Marketingbureau Middelgroot” en behoort daardoor, wederom, tot de topbureau’s van Nederland!

Met een tweede plaats en 6 sterren in de categorie Beste Digital Marketingbureau Middelgroot hebben wij wederom een topnotering behaald.  De Emerce100 (28 april 2021) is het resultaat van een jaarlijks onderzoek uitgevoerd door Motivaction in samenwerking met Emerce. Beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business, beoordelen de prestaties van leveranciers binnen deze sectoren.

Emerce 100: al 3 jaar achter elkaar in de top!

Vanzelfsprekend zijn we ontzettend trots op deze prestatie en willen we graag alle klanten en partners bedanken voor het bijdragen aan deze mooie mijlpaal! In het jaar waar we ons 5-jarig jubileum vieren is dit een kers op de taart. 

Harvest Digital Emerce100

Of het nou om B2B of om B2C gaat, klanten verwachten tegenwoordig een gepersonaliseerde ervaring. Commerce, marketing, sales & service, bij Harvest Digital spreken wij graag over de Customer Experience (CX). Wij helpen organisaties met het kiezen van de juiste strategie, technologie, de implementatie, configuratie en behalen van groeidoelstellingen.

Samen maken we het verschil!

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

© Harvest Digital. All rights reserved.