Skip to main content

Salesforce Live: BeNeLux – 18 mei 2021

Hoor van andere Trailblazers hoe zij succesvol gebruik maken van het Salesforce platform. Customer Experience, digitale transformatie en innovatie, how-to’s, alles komt voorbij tijdens het grootste digitale evenement van dit jaar.

Picnic, Bolt Energie, PostNL en Shell

Hoe doen andere organisaties het eigenlijk? Dit is je kans om op een leuke manier te leren hoe anderen op een innovatieve manier Salesforce inzetten om nog beter kun klanten te bedienen. Interactieve demo’s, learnings van andere organisaties, doe er je voordeel mee en schrijf je nu in!

A power-packed agenda full of digital innovation

Ga voor meer informatie naar de website van Salesforce Live: BeneLux en stel je agenda samen!

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Wij helpen je graag bij je volgende uitdaging.