Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Google: Lever meer interactieve advertentie-ervaringen met Display & Video 360

Breng producten onder de aandacht met Immersive Display

Swirl is een nieuwe meeslepende weergave-indeling die is ontworpen voor mobiel internet en beschikbaar op Display & Video 360. Mensen kunnen elke hoek van uw product verkennen door het 3D-object in alle richtingen te draaien en in en uit te zoomen, interactie vanaf hun apparaat alsof het product voor hen. Klanten zoals Guerlain, een toonaangevend parfum- en cosmeticabedrijf, gebruiken Swirl om betere advertentie-ervaringen te leveren die de aandacht van mensen trekken en hen rechtstreeks laten communiceren met de parfumfles en meer ontdekken over de geur.

Merken die al 3D-middelen hebben, kunnen eenvoudig een Swirl-advertentieblok maken met behulp van de 3D / Swirl-component in Google Web Designer, onze creatieve ontwerptool. En met een nieuwe editor op Poly, het 3D-platform van Google, is het voor merken en bureaus gemakkelijker om fotorealistische modellen van hoge kwaliteit te bewerken, configureren en publiceren voor gebruik in meeslepende display-advertenties. Je kunt meer leren in dit bericht. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van Swirl, maar hulp nodig hebt bij het bouwen van 3D-middelen, hebben we ook gecertificeerde 3D-productiepartners om je te helpen.

Vergroot het bereik van je YouTube-livestreams

Steeds vaker stemmen mensen zich af op live evenementen zoals concerten, sport en shows via livestreams. Merken merken deze verschuiving op en investeren in livestream-inhoud via sponsoring en eigen merkinhoud. We weten dat het veel tijd en middelen kost om deze middelen te bouwen en we willen het gemakkelijker maken om meer uit uw livestream-investering te halen.

Met het nieuwe livestream-formaat in Display & Video 360 kunt u uw YouTube livestream-inhoud weergeven in display-advertenties op schermen en apparaten. Je kunt snel aan de slag door middelen uit je bestaande YouTube-livestreamcampagnes te gebruiken met een nieuwe sjabloon in Google Web Designer.

Met het livestream-formaat kunnen mensen communiceren met de video met behulp van bekende YouTube-spelerbedieningen. Mensen kunnen een voorbeeld van uw livestream bekijken, op volledig scherm kijken en afsluiten wanneer ze klaar zijn, waardoor ze volledige controle hebben over hoe ze omgaan met uw inhoud.

Betere advertentie-ervaringen opbouwen

Live stream en Swirl zijn slechts twee voorbeelden van hoe we merken in staat stellen om op interactieve schaal meer interactieve advertentie-ervaringen te bieden met Display & Video 360. We willen het u gemakkelijker maken om advertenties te maken die aantrekkelijk en waardevol zijn voor consumenten. We blijven creatieve oplossingen delen om u te helpen prachtige advertenties te maken en betere advertentie-ervaringen te bieden aan gebruikers waar ze ook online zijn.

dit artikel verscheen eerder op het blog van Google Marketing Platform