Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect
2 May 2019
Digital Marketing

Harvest Digital – Top bureau NL -Emerce 100

Harvest Digital – Top bureau NL -Emerce100

Hij is weer uit: de jaarlijkse editie van de Emerce100! Harvest behoort met 5 sterren in de categorie digital marketing bureau’s tot de topbureau’s van Nederland. Iedereen bij Harvest is extra trots omdat deze lijst wordt samengesteld door alle beslissers en beïnvloeders uit het werkveld van digital marketing. We willen iedereen dan ook onwijs bedanken!

Nu blijven we graag heel nuchter. Maar we weten natuurlijk best dat we niet zomaar tot de top van Nederland behoren. Als we érgens gewoon goed in zijn, is het wel om een strategie, technologie en data concreet te maken. Dus: Pragmatische aanpak, no nonesens, samen werken naar top resultaten. 

Dáár worden wij vakidioten blij van en zijn we goed in. Dus dat blijven we ook komend jaar voor de volle 100% doen!Arnold en Sander werden door Emerce100 geïnterviewd over Harvest Digital. Lees het hele interview op Cstories.nl

https://cstories.nl/stories/groei-door-innovatieve-en-pragmatische-inzet-technologie/