Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Google partnership met Salesforce by Harvest Digital (updated)


Update:

Salesforce Google samenwerking breidt verder uit:

Extending Google Partnership with Intelligent Customer Service Innovations (LINK)

Google Salesforce partnership keeps getting better (LINK)


Google partnership met Salesforce by Harvest Digital

Op 28 februari organiseerden we samen met Google en Salesforce het event in de Amsterdam Tower in Amsterdam. Hier vertelden we als eerste agency in Nederland meer over deze strategische samenwerking en hoe je hier als business of merk het meeste uit kunt halen.

Salesforce Google partnership

Luc Schamhart – SVP Marketing Cloud van Salesforce en vanuit Google, Gert-jan Lagas – Head of Google Marketing Platform, vertelden meer over dit partnership. De beide techreuzen zijn verheugd om een ​​nieuw strategisch partnerschap aan te kondigen voor slimmere, meer connected experiences voor klanten.

Belangrijkste componenten van het partnerschap

  • Bedrijven kunnen Salesforce ook diep integreren met Google Analytics 360, waardoor verkoop-, marketing- en advertentiegegevens voor het eerst naadloos worden verbonden.
  • Bedrijven kunnen gebruikmaken van de gecombineerde kracht van Salesforce’s # 1 CRM-platform en G Suite, het toonaangevende cloud-native platform voor samenwerking op kantoor van Google.
  • In aanmerking komende Salesforce-klanten kunnen nu bedrijfsbreed G Suite-licenties tot één jaar gratis ontvangen, voor een snelle en eenvoudige manier om hun collaboratieve cloudervaring een boost te geven.

We zullen Google Cloud Platform gebruiken voor wereldwijde infrastructuuruitbreiding van onze kernservices, waaronder Sales Cloud en Service Cloud.

Vanuit Harvest vertelde co-founder Sander Hof meer over de praktische toepassing vanuit de GA en Salesforce