Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect
25 January 2019
GeneralTechnology

Harvest Digital wint Top Partner Award Salesforce

Harvest Digital wint Top Partner Award Salesforce

Salesforce heeft Harvest Digital tot Top Partner 2018 benoemd. De awards waarderen agencies die een grote impact maken binnen het Salesforce eco-systeem op het gebied van implementatie, adoptie en het behalen van maximaal rendement uit de technology van Salesforce.

Over Salesforce

Salesforce biedt cloud based applicaties voor o.a. sales, services, marketing, commerce en een integratieplatform. Met meer dan 15.000 klanten wereldwijd en jaar op jaar uitgeroepen tot beste cloud based oplossing, is Salesforce leading in de markt. “Het winnen van deze award is een mooie erkenning van een innovatieve mindset en een zeer intensieve samenwerking met Salesforce” aldus Arnold Vonk, Co-founder Harvest Digital. “We hebben intussen een behoorlijke track record op het gebied van Salesforce technology. Dit brengt de nodige ervaring met zich mee. Klanten die voor Salesforce kiezen begrijpen dat technologie en nieuw klantgedrag grootschalige groeikansen bieden. Wij helpen hen het maximale rendement te halen uit deze technologie.”

Over Harvest Digital

“Harvest Digital is een snel groeiende growth marketing agency met de focus op technologie, data en executie. Samen met onze klanten leveren we snelle en duurzame groei door het gebruik van slimme data science, analytics, marketingtechnologie en automatisering” aldus Sander Hof, mede oprichter van Harvest Digital.
Harvest digital werkt onder andere voor klanten als: Roompot, Friesland Campina, Oger, Exact Software en Parkmobile.


Dit artikel verscheen ook op Emerce (LINK)